Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (3.90 secunde)
Anul trecut, cand Maia Morgenstern a fost numita director interimar al Teatrului Evreiesc de Stat din Capitala, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a promis ca Primaria Municipiului Bucuresti va incepe demersurile pentru schimbarea denumirii Teatrului Evreiesc.
Figura reprezentativa a businessului, Andreea Mihai conduce de aproape 14 ani Carrefour Romania din pozitia de director marketing. ... In copilarie a luat ore de pian, de matematica, de canto si limbi straine. A cantat la Opera, timp de 8 ani.
S-a stins, noaptea trecuta, la 82 de ani, unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Si nici nu l-a preocupat faptul ca articolul lui Kingston nu pomeneste nicio vorba despre sustinerea de catre maiorul Mansmann a relatarii lui Jacobs. ... Sa fie vorba doar de incompetenta sau de mai mult decat atat?
Inceput de an bun pentru Grupul Roche in 2014 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 11.49 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si bolilor autoimune.
WIKIPEDIA Biografie A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie. ... • Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Automatica-Robotica -Biotehnologie; • Institutul de Inginerie Genetica si Biotehnologie Trieste, Italia; • Leasing & Franchising American Bar Association, Managementul activitatii de cercetare -dezvoltare PHARE project;
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi Am cunoscut-o pe doamna Dr. ... Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
A INTRAT IN VIGOARE ORDONANTA DE URGENTA A GUVERNULUI NR.41/2018!, si pe care il puteti citi in continuare.
Ieri, la sediul Ministerului Aministrariei si Internelor, Sala de Marmura, s-a desfasurat o masa rotunda la care au participat Mihai Atanasoaei, Prefectul Municipiului Bucuresti, Cristina Ecaterina Corut, Subprefectul Municipiului Bucuresti, chestor de politie Vasile Viorel, Director General al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, general de brigada Eugen Meran, Director General al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si reprezentanti ai trusturilor de presa.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
Cel mai tanar prefect al Doljului a depus sambata juramantul, in prezenta unui mare numar de pesedisti din parlament si guvern. Florin Stancu, cel mai tanar prefect pe care l-a avut vreodata Doljul (33 de ani), a fost instalat oficial in functie sambata de alt craiovean, secretarul de stat pesedist Mihai Fifor, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Incepand de ieri, compania Raiffeisen Leasing are o noua echipa de conducere formata din Mihaela Mateescu, director general si Robert Pintelie, director general adjunct. Mihaela Mateescu, noul director general al Raiffeisen Leasing a indeplinit in ultimii trei ani functia de sef al diviziei de vanzari a aceleiasi companii.
Consiliul de Administratie al Electrica l-a inlocuit in cursul saptamanii trecute pe directorul general al societatii, Nicolae Coroiu. In locul fostului director, conducerea societatii va fi preluata de Corneliu Stan, fost director comercial al companiei pana in anul 2005.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia a gazduit marti, 27 noiembrie, cea de a XIII-a editie a "Topului Societatilor Comerciale", clasament realizat pentru anul 2006.
Compania de distributie a presei Rodipet va reveni in proprietatea statului din cauza neindeplinirii sistematice a prevederilor din contractul de privatizare incheiat cu Magnar Two, a anuntat ieri Consiliul Director al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat ieri o actiune de control pe plaja din statiunea Mamaia, iar in urma verificarilor, inspectorii au constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei.
Fundatia Orange Romania a desemnat castigatorii programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet" editia 2014. Cu un buget total in valoare de 357.724 de euro, fondul "Lumea prin culoare si sunet" ofera proiectelor castigatoare ale editiei 2014 finantari de pana la 50.000 de euro.
google-analytics.com